Kart- och mättjänster - beställa

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

I e-tjänsten kan du beställa både kart- och mättjänster  för så väl bygglov, utsättning, gränsutvisning och andra projekt.

Vid ansökan om bygglov beror behovet av karta på byggprojektets innehåll. Det är kommunens bygglovshandläggare som avgör vilken typ av karta som behövs.

På sidan Bygglov på vår publika webbplats finns kontaktuppgifter till kommunens bygglovshandläggare.

Du kan läsa mer information om de olika kartorna, mättjänsterna och avgifter på vår webbplats - Kartor och Mätningstjänster.

Hämta dina företagsuppgifter

I e-tjänsten kan du välja att hämta dina företagsuppgifter från Bolagsverket, SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem. Läs mer på sidan Så här hämtas dina företagsuppgifter.

Du kan också välja att fylla i uppgifter om ditt företag manuellt.

Att tänka på då du fyller i din beställning

  • Även företagare ska logga in som medborgare i e-tjänsten då e-legitimation (BankID) alltid är kopplat till en fysisk person.
  • Du kan spara din beställning och fortsätta vid ett senare tillfälle.

Om dina personuppgifter

I och med att du använder e-tjänsten godkänner du att Gagnefs kommun får spara och behandla de personuppgifter du anger i denna e-tjänst för att kunna hantera ditt ärende. Du kan ångra detta samtycke om inte annan lag eller bestämmelse förhindrar detta. Besök gagnef.se/personuppgifter för mer information om hur Gagnefs kommun hanterar personuppgifter.

Lagring i e-tjänsteplattformen

Ditt ärende med tillhörande information finns kvar i  vår e-tjänsteplattform så länge ärendet är aktivt och det sparas sedan tills vi genomför en gallring eller du ber oss gallra ditt ärende i förtid.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa